Camping Rimini2019-03-24T14:44:39+00:00

Campings in Rimini

Ben je op zoek naar een camping in de buurt van Rimini? Wij hebben hier een aantal campings voor je geselecteerd voor jong en oud.

Camping Riccione

Camping Riccione is een grote camping met ongeveer 400 vaste staanplaatsen op zand, of gras of kiezels. Geen kampeermiddel? Geen probleem want behalve staanplaatsen worden er ook mobile home’s verhuurd. Camping Riccione is ideaal voor families met kinderen. Camping Riccione ligt dichtbij het strand. Je hoeft de weg maar over te steken en je bent op het strand. Ben je minder te voet dan rijdt er een treintje van de camping richting het strand en het centrum van Riccione. Er is genoeg animatie voor de kinderen.Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad waar ze lekker kunnen spelen. Voor de tieners worden er zelfs onder begeleiding uitstapjes naar uitgaansgelegenheden georganiseerd. Wil je meer iets sportiefs doen?Dan kun je fietsen huren bij de receptie om de omgeving te verkennen of  kan je mee gaan met een  georganiseerde fietstocht of wandeltocht.

Camping Maximum

Camping Maximum ligt tussen Rimini en Riccione. De camping ligt vlak aan het strand en het treinstation Miramare ligt op ongeveer 800 meter afstand.
Deze camping is ideaal voor jongeren omdat deze dicht bij bij de bekende uitgaansgelegenheden ligt zoals de Club Life en Altra Mondo. De camping heeft een 24 uurs receptie en is voorzien van een restaurant , bar, gratis wifi , kinderspeelplaats en biedt barbecue faciliteiten aan. Huisdieren zijn welkom op camping Maximum, maar daar zijn wel extra kosten aan verbonden.

Camping Maximum is te boeken bij Booking.com

Camping Village Rubicone

Camping Rubicone is een grote en schone camping met ongeveer 630 plaatsen en ligt direct aan het strand. Het zwembad, de sportvelden en de speeltuin zijn bereikbaar via een tunnel omdat deze aan de andere kant van het spoor liggen. De camping is voorzien van een bakker, restaurant en snackbar Er is genoeg animatie voor jong en oud. De volwassenen kunnen een aantal workshops volgen zoals golf,judo,salsa dansen en nog veel meer activiteiten.
Voor de jongeren is er zelfs een geluidsdichte discotheek gemaakt zodat iedereen van zijn welverdiende vakantie kan genieten. Voor de kleinere kinderen is er speciaal een ondiep kleuterbad en voor de grotere kinderen een zwembad met een glijbaan.Er is ook een speciale wasvoorziening voor kinderen en waar baby’s speciaal gewassen kunnen worden.Bij de receptie worden de volgende talen gesproken: Nederlands, Engels & Duits.
Kort om: deze camping is ideaal voor families met kinderen.